A Perfectly Normal Family (2020)

Wanneer Thomas vertelt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan, is zijn jongste dochter Emma totaal uit het lood geslagen. Thomas verandert daarna snel in Agnete: een vrouw met zwierige jurken die opeens niet meer van voetbal lijkt te houden.

details

1IMDb 7.010 97 minuten

recensies A Perfectly Normal Family

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk A Perfectly Normal Family online

Picl
A Perfectly Normal Family poster van A Perfectly Normal Family cast & crew

kijkwijzer A Perfectly Normal Family

1

IMDb A Perfectly Normal Family

IMDb 7.010

cast & crew A Perfectly Normal Family

regisseur

Malou Reymann

acteurs

Jessica Dinnage, Mikkel Boe Følsgaard, Hadewich Minis, Rigmor Ranthe, Kaya Toft Loholt en Neel Rønholt

distributeur

September Film Distribution

details A Perfectly Normal Family

in première op

09-07-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Deze week zijn er voor A Perfectly Normal Family geen voorstellingen in Soest

Dit is de bioscoopagenda van de film A Perfectly Normal Family.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Perfectly Normal Family. Hier zie je waar en wanneer A Perfectly Normal Family in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Perfectly Normal Family uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Perfectly Normal Family wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Perfectly Normal Family draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Perfectly Normal Family wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Malden en Purmerend

De film A Perfectly Normal Family draait in deze bioscopen: Cine Twins en Filmhuis Purmerend

De recensies van de film A Perfectly Normal Family staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film A Perfectly Normal Family wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Perfectly Normal Family!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Perfectly Normal Family, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Perfectly Normal Family kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Perfectly Normal Family verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Perfectly Normal Family. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Perfectly Normal Family wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Perfectly Normal Family en de regisseur van de film A Perfectly Normal Family worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.