Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

A Nightmare on Elm Street (1984)

Tina rent door een tunnel terwijl ze wordt achtervolgd door een verminkte man met messen aan zijn vingers. Voordat ze wordt vermoord, doet ze haar ogen open en is ze wakker. Dat haar nachthemd scheuren vertoont, maakt haar niet echt bang. Als ze echter hoort dat haar beste vriendin Nancy over exact dezelfde man heeft gedroomd, beginnen de zenuwen op te spelen.

details

IMDb 7.510 91 minuten
A Nightmare on Elm Street poster van A Nightmare on Elm Street cast & crew

IMDb A Nightmare on Elm Street

IMDb 7.510

cast & crew A Nightmare on Elm Street

regisseur

Wes Craven

acteurs

John Saxon, Ronee Blakley, Heather Langenkamp, Amanda Wyss, Jsu Garcia, Johnny Depp, Charles Fleischer, Joseph Whipp, Robert Englund, Lin Shaye, Joe Unger, Mimi Craven, Jack Shea, Ed Call, Sandy Lipton, David Andrews, Jeff Levine, Donna Woodrum, Shashawnee Hall, Carol Pritikin, Brian Reise, Ash Adams, Don Hannah, Leslie Hoffman, Paul Grenier, Charles Belardinelli, Jim Doyle, Kathi Gibbs, John Richard Petersen, Robert Shaye, Chris Tashima en Antonia Yannouli

details A Nightmare on Elm Street

jaar

1984

speelduur

91 minuten

A Nightmare on Elm Street draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Nightmare on Elm Street.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Nightmare on Elm Street. Hier zie je waar en wanneer A Nightmare on Elm Street in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Nightmare on Elm Street uit 1984 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Nightmare on Elm Street wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Nightmare on Elm Street draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Nightmare on Elm Street wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Nightmare on Elm Street draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Nightmare on Elm Street staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film A Nightmare on Elm Street wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Nightmare on Elm Street!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Nightmare on Elm Street, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Nightmare on Elm Street kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Nightmare on Elm Street verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Nightmare on Elm Street. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Nightmare on Elm Street wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Nightmare on Elm Street en de regisseur van de film A Nightmare on Elm Street worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.