A Land Imagined (2018)

Lok, een oververmoeide rechercheur op de rand van zijn pensioen, onderzoekt in Singapore de verdwijning van de Chinese bouwvakker Wang, nadat hij plotseling niet meer op de bouwplaats verscheen. Lok en een collega duiken in Wangs leven om te achterhalen wat de man is overkomen. Daarmee betreden ze een voor hen onbekend deel van de stad: waar anonieme bouwvakkers in armoedige pensions leven, rondom eindeloze rijen hijskranen in de nacht.

details

4ATIMDb 6.210 95 minuten

recensies A Land Imagined

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
A Land Imagined poster van A Land Imagined cast & crew

kijkwijzer A Land Imagined

4AT

IMDb A Land Imagined

IMDb 6.210

cast & crew A Land Imagined

regisseur

Yeo Siew Hua

acteurs

Peter Yu, Luna Kwok, Xiaoyi Liu en Jack Tan

distributeur

Windmill Film

details A Land Imagined

in première op

02-01-2020

genre

drama

jaar

2018

speelduur

95 minuten

A Land Imagined draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Land Imagined.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Land Imagined. Hier zie je waar en wanneer A Land Imagined in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Land Imagined uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Land Imagined wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Land Imagined draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Land Imagined wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Land Imagined draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Land Imagined staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film A Land Imagined wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Land Imagined!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Land Imagined, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Land Imagined kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Land Imagined verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Land Imagined. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Land Imagined wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Land Imagined en de regisseur van de film A Land Imagined worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.