A Fool's Paradise (2019)

Trailer van A Fool's Paradisehttps://img.youtube.com/vi/PLy8lWKcTEM/0.jpg2020-05-13T03:18:11+02:00Trailer van A Fool's Paradise

Documentaire waarin de Zuid-Afrikaans-Nederlandse regisseur Saskia Vredeveld een reis maakt in de voetsporen van de Nederlandse kolonisten. Ze vraagt zich af of haar jeugd onder apartheid haar tot een racist heeft gemaakt. Is er nog wel plek voor de blanken in het nieuwe Zuid-Afrika? En hoe kan zij zich weer 'thuis' voelen in haar eigen land? Een zwarte cultuur met talen die zij niet spreekt, met gebruiken en gewoonten die zij niet begrijpt en waarden en normen die haar vreemd zijn.

details A Fool's Paradise

1TIMDb 5.11025 78 minuten

recensies A Fool's Paradise

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
A Fool's Paradise poster van A Fool's Paradise cast & crew

kijkwijzer A Fool's Paradise

1T

IMDb A Fool's Paradise

IMDb 5.11025

cast & crew A Fool's Paradise

regisseur

Saskia Vredeveld

distributeur

Amstelfilm

details A Fool's Paradise

in première op

17-10-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

78 minuten

A Fool's Paradise draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Fool's Paradise.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Fool's Paradise. Hier zie je waar en wanneer A Fool's Paradise in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Fool's Paradise uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Fool's Paradise wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Fool's Paradise draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Fool's Paradise wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Fool's Paradise draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Fool's Paradise staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film A Fool's Paradise wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Fool's Paradise!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Fool's Paradise, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Fool's Paradise kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Fool's Paradise verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Fool's Paradise. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Fool's Paradise wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Fool's Paradise en de regisseur van de film A Fool's Paradise worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.