A field in England (2013)

Trailer van A field in Englandhttps://img.youtube.com/vi/cRRvzjkzu2U/0.jpg2021-08-30T04:49:42+02:00Trailer van A field in England

In 1648, op het door Burgeroorlog verscheurde Engelse platteland, probeert een groepje mannen een slachting te ontvluchten en komen in een overwoekerd veld terecht. Daar worden ze gevangen genomen en gedwongen een verborgen schat te zoeken, die in het veld begraven zou liggen. De groep valt uiteen in een chaos van discussies, conflicten en achterdocht. Wanneer het duidelijk wordt dat de verborgen schat iets anders is dan goud, nemen de zaken een onverwachte wending.

details A field in England

IMDb 6.31011893 90 minuten
A field in England poster van A field in England cast & crew

IMDb A field in England

IMDb 6.31011893

cast & crew A field in England

regisseur

Ben Wheatley

acteurs

Michael Smiley, Julian Barratt, Reece Shearsmith en Peter Ferdinando

distributeur

Cinéart Nederland BV

details A field in England

in première op

17-07-2013

genre

drama

jaar

2013

speelduur

90 minuten

A field in England draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A field in England.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A field in England. Hier zie je waar en wanneer A field in England in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A field in England uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A field in England wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A field in England draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A field in England wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A field in England draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A field in England staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film A field in England wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A field in England!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A field in England, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A field in England kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A field in England verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A field in England. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A field in England wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A field in England en de regisseur van de film A field in England worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.