A Family Affair (2015)

Documentaire; op zijn dertigste verjaardag ontvangt Tom Fassaert een geheimzinnige uitnodiging van zijn 95-jarige grootmoeder Marianne, een vrouw die hij op dit moment alleen kent van mythes en de overwegend negatieve verhalen die zijn vader hem verteld heeft. Zij was een echte diva en een beroemd fotomodel in de jaren '50, die haar twee zoons in een kindertehuis plaatste en die van de een op de andere dag besloot naar Zuid-Afrika te emigreren.

Fassaert besluit in te gaan op haar uitnodiging, maar niet zonder zijn camera mee te nemen. Bij aankomst blijkt oma nog steeds een femme fatale, die halsoverkop verliefd wordt op haar kleinzoon. Terwijl Tom achter deze façade probeert te komen, raakt hij steeds dieper verstrengeld in zijn eigen familiegeschiedenis.

details

1IMDb 7.010 110 minuten

recensies A Family Affair

De Filmkrant De Volkskrant
A Family Affair poster van A Family Affair cast & crew

kijkwijzer A Family Affair

1

IMDb A Family Affair

IMDb 7.010

cast & crew A Family Affair

regisseur

Tom Fassaert

acteur

N/A

scenario

producent

Conijn Film

distributeur

Cinema Delicatessen

details A Family Affair

in première op

19-11-2015

genre

documentaire

jaar

2015

speelduur

110 minuten

A Family Affair draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Family Affair.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Family Affair. Hier zie je waar en wanneer A Family Affair in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Family Affair uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Family Affair wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Family Affair draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Family Affair wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Family Affair draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Family Affair staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film A Family Affair wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Family Affair!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Family Affair, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Family Affair kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Family Affair verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Family Affair. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Family Affair wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Family Affair en de regisseur van de film A Family Affair worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.