A Dog's Journey (2019)

Hond Bailey heeft de taak op zich genomen om op zijn baasje ‘CJ’ te passen. Van peuter tot volwassen vrouw gaat Bailey met haar mee en zorgt voor haar in de moeilijke en goede tijden.

details

4HTIMDb 7.510 108 minuten

recensies A Dog's Journey

De Volkskrant

kijk A Dog's Journey online

Pathe Thuis
A Dog's Journey poster van A Dog's Journey cast & crew

kijkwijzer A Dog's Journey

4HT

IMDb A Dog's Journey

IMDb 7.510

cast & crew A Dog's Journey

regisseur

Gail Mancuso

acteurs

Josh Gad, Kathryn Prescott en Dennis Quaid

scenario

producent

Amblin Entertainment

distributeur

WW Entertainment

details A Dog's Journey

in première op

13-06-2019

genres

avontuur en drama

jaar

2019

speelduur

108 minuten

Deze week zijn er voor A Dog's Journey geen voorstellingen in Amsterdam

A Dog's Journey draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film A Dog's Journey.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film A Dog's Journey. Hier zie je waar en wanneer A Dog's Journey in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film A Dog's Journey uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen A Dog's Journey wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film A Dog's Journey draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film A Dog's Journey wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film A Dog's Journey draait in deze bioscopen:

De recensies van de film A Dog's Journey staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film A Dog's Journey wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film A Dog's Journey!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film A Dog's Journey, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film A Dog's Journey kopen/reserveren.

De filmtijden van de film A Dog's Journey verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film A Dog's Journey. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film A Dog's Journey wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film A Dog's Journey en de regisseur van de film A Dog's Journey worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.