Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

101 Dalmatiers (1961)

De honden Pongo en Perdita hebben een nest van vijftien puppies. De kwaadaardige Cruella De Vil wil van hun puppies een mooie bontjas maken en stuurt twee boeven op pad.

details

IMDb 7.210 79 minuten

kijk 101 Dalmatiers online

Pathe Thuis Pathe Thuis
101 Dalmatiers poster van 101 Dalmatiers cast & crew

IMDb 101 Dalmatiers

IMDb 7.210

cast & crew 101 Dalmatiers

regisseurs

Clyde Geronimi, Hamilton Luske en Wolfgang Reitherman

acteurs

Rod Taylor, J. Pat O'Malley, Betty Lou Gerson, Martha Wentworth, Ben Wright, Cate Bauer, David Frankham, Frederick Worlock, Lisa Davis, Tom Conway, Tudor Owen, George Pelling, Ramsay Hill, Sylvia Marriott, Queenie Leonard, Marjorie Bennett, Mickey Maga, Barbara Beaird, Mimi Gibson, Sandra Abbott, Thurl Ravenscroft, Bill Lee, Max Smith, Bob Stevens, Paul Wexler, Barbara Luddy, Lisa Daniels, Don Barclay, Basil Ruysdael, Dal McKennon, Jeanne Bruns, Lucille Bliss, Paul Frees, Junius Matthews, Clarence Nash en Rickie Sorensen

details 101 Dalmatiers

jaar

1961

speelduur

79 minuten

101 Dalmatiers draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film 101 Dalmatiers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film 101 Dalmatiers. Hier zie je waar en wanneer 101 Dalmatiers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film 101 Dalmatiers uit 1961 getoond. Ook zie je in welke bioscopen 101 Dalmatiers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film 101 Dalmatiers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film 101 Dalmatiers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film 101 Dalmatiers draait in deze bioscopen:

De recensies van de film 101 Dalmatiers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film 101 Dalmatiers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film 101 Dalmatiers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film 101 Dalmatiers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film 101 Dalmatiers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film 101 Dalmatiers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film 101 Dalmatiers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film 101 Dalmatiers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film 101 Dalmatiers en de regisseur van de film 101 Dalmatiers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.