Zwaar Verliefd 2 (2020)

Trailer van Zwaar Verliefd 2https://img.youtube.com/vi/UXY3nIbG9Pw/0.jpg2021-09-22T15:34:56+02:00Trailer van Zwaar Verliefd 2

Isa en Ruben gaan samenwonen, hun relatie krijgt meer verdieping, maar de eerste tekenen van sleetsheid dienen zich aan. Dan ontmoet Isa wat lijkt de perfecte match en Ruben kan een heel aantrekkelijke klus krijgen.

details Zwaar Verliefd 2

1TIMDb 5.81093 105 minuten

recensies Zwaar Verliefd 2

De Volkskrant
Zwaar Verliefd 2 poster van Zwaar Verliefd 2 cast & crew

kijkwijzer Zwaar Verliefd 2

1T

IMDb Zwaar Verliefd 2

IMDb 5.81093

cast & crew Zwaar Verliefd 2

regisseur

Marc Willard

acteurs

Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Frederik Brom, Soy Kroon, Abbey Hoes, Liza Sips, Jamie Grant, Sarah Chronis, Pim Wessels, Rienus Krul en Christopher Parren

scenario

distributeur

Dutch FilmWorks

details Zwaar Verliefd 2

in première op

24-06-2021

genres

romantiek en komedie

jaar

2020

speelduur

105 minuten

Deze week zijn er voor Zwaar Verliefd 2 geen voorstellingen in Panningen

Zwaar Verliefd 2 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Zwaar Verliefd 2.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Zwaar Verliefd 2. Hier zie je waar en wanneer Zwaar Verliefd 2 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Zwaar Verliefd 2 uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Zwaar Verliefd 2 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Zwaar Verliefd 2 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Zwaar Verliefd 2 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Zwaar Verliefd 2 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Zwaar Verliefd 2 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Zwaar Verliefd 2 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Zwaar Verliefd 2!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Zwaar Verliefd 2, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Zwaar Verliefd 2 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Zwaar Verliefd 2 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Zwaar Verliefd 2. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Zwaar Verliefd 2 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Zwaar Verliefd 2 en de regisseur van de film Zwaar Verliefd 2 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.