Zama (2017)

Het leven is tot stilstand gekomen voor Don Diego de Zama, gezant van de Spaanse koning in wat later Paraguay zal worden. Zijn vrouw en kinderen heeft hij al jaren niet meer gezien, en de betalingen uit het thuisland worden sporadischer en kleiner. Het wachten is op de brief van de koning die zijn overplaatsing naar Buenos Aires zal bevestigen. Maar de brief komt niet. Zama wil niet zien dat de wereld hem is vergeten.

details

6GAIMDb 6.710 120 minuten

recensies Zama

De Filmkrant De Volkskrant
Zama poster van Zama cast & crew

kijkwijzer Zama

6GA

IMDb Zama

IMDb 6.710

cast & crew Zama

regisseur

Lucrecia Martel

acteurs

Daniel Gimenez Cacho, Lola Dueñas, Mariana Nunes, Matheus Nachtergaele, Juan Minujín en Rafael Spregelburd

scenario

distributeur

De Filmfreak

details Zama

in première op

05-04-2018

genre

drama

jaar

2017

speelduur

120 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Zama.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Zama. Hier zie je waar en wanneer Zama in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Zama uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Zama wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Zama draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Zama wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Zama draait in deze bioscopen: EYE

De recensies van de film Zama staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Zama wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Zama!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Zama, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Zama kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Zama verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Zama. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Zama wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Zama en de regisseur van de film Zama worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.