Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Yab Yum (2020)

De documentaire Yab Yum vertelt het verhaal van ‘s werelds meest legendarische bordeel dat gedoemd was ten onder te gaan. Meer dan tien jaar geleden werd Yab Yum gedwongen haar deuren te sluiten, nadat de exclusieve club werd overgenomen door het criminele circuit. De mensen die ooit de harde kern van de club vormden, kijken nu met een nostalgische blik terug op deze iconische jaren.

details

3AIMDb 7.010 75 minuten

recensies Yab Yum

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Yab Yum online

Pilc Vitamine Cineville
Yab Yum poster van Yab Yum cast & crew

kijkwijzer Yab Yum

3A

IMDb Yab Yum

IMDb 7.010

cast & crew Yab Yum

regisseur

Anna Maria van ‘t Hek

distributeur

Cinema Delicatessen

details Yab Yum

in première op

25-02-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

75 minuten

Yab Yum draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Yab Yum.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Yab Yum. Hier zie je waar en wanneer Yab Yum in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Yab Yum uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Yab Yum wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Yab Yum draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Yab Yum wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Yab Yum draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Yab Yum staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Yab Yum wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Yab Yum!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Yab Yum, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Yab Yum kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Yab Yum verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Yab Yum. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Yab Yum wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Yab Yum en de regisseur van de film Yab Yum worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.