Wrong Turn (2021)

Trailer van Wrong Turnhttps://img.youtube.com/vi/98-dRGxI5m8/0.jpg2021-08-25T02:23:30+02:00Trailer van Wrong Turn

Zes vrienden lopen een bekende hiking trail. Ondanks een waarschuwing dwalen ze van de route af en worden geconfronteerd met 'The Foundation': Een vijandige gemeenschap die in het bosgebied leeft er alles aan doet om hun bestaan te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zelfs als ze daarvoor moeten doden. Eén ding lijkt zeker, als je dit pad kruist is er een kans dat je niet levend terugkomt.

details Wrong Turn

6GATIMDb 5.51019814 110 minuten
Wrong Turn poster van Wrong Turn cast & crew

kijkwijzer Wrong Turn

6GAT

IMDb Wrong Turn

IMDb 5.51019814

cast & crew Wrong Turn

regisseur

Mike P. Nelson

acteurs

Matthew Modine, Charlotte Vega, Daisy Head en Emma Dumont

distributeur

Dutch FilmWorks

details Wrong Turn

in première op

15-07-2021

genre

horror

jaar

2021

speelduur

110 minuten

Deze week zijn er voor Wrong Turn geen voorstellingen in Zwolle

Wrong Turn draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Wrong Turn.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wrong Turn. Hier zie je waar en wanneer Wrong Turn in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wrong Turn uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wrong Turn wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wrong Turn draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wrong Turn wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wrong Turn draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wrong Turn staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Wrong Turn wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wrong Turn!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wrong Turn, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wrong Turn kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wrong Turn verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wrong Turn. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wrong Turn wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wrong Turn en de regisseur van de film Wrong Turn worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.