Working Woman (2018)

Orna woont met haar man en kinderen in Jeruzalem; haar man heeft net een restaurant geopend en financieel hebben ze het niet breed. Als ze een kans krijgt op een baan bij een project ontwikkelaar, grijpt ze deze met beide handen aan. Ze werkt hard en al gauw valt ze op bij haar baas Benny. Ze weet zijn speelse avances steeds af te wimpelen maar na een geslaagde zakenreis benadert hij haar in de hotelkamer.

details

3GTIMDb 6.910 93 minuten

recensies Working Woman

De Filmkrant De Volkskrant
Working Woman poster van Working Woman cast & crew

kijkwijzer Working Woman

3GT

IMDb Working Woman

IMDb 6.910

cast & crew Working Woman

regisseur

Michal Aviad

acteurs

Liron Ben-Shlush, Menashe Noy en Oshri Cohen

distributeur

Arti Film

details Working Woman

in première op

22-08-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

93 minuten

Deze week zijn er voor Working Woman geen voorstellingen in Amsterdam

Dit is de biosagenda van de film Working Woman.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Working Woman.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Working Woman uit 2018 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Working Woman draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Working Woman wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Purmerend

De film Working Woman draait in deze bioscopen: Filmhuis Purmerend

De recensies van de film Working Woman staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score van de film Working Woman wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Working Woman!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Working Woman, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Working Woman kopen.

De filmtijden van de film Working Woman verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Working Woman. Ook de kijkwijzer van de film Working Woman wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Working Woman en de regisseur van de film Working Woman worden ook vermeld.