Words on Bathroom Walls (2020)

Trailer van Words on Bathroom Wallshttps://img.youtube.com/vi/k96NTMMurUY/0.jpg2021-09-06T15:00:50+02:00Trailer van Words on Bathroom Walls

Adam lijkt een normale tiener, tot hij te horen krijgt dat hij lijdt aan schizofrenie. Hij doet er alles aan om dit te verbergen voor de buitenwereld. Wanneer hij verliefd wordt op zijn klasgenote Maya, wil zij hem laten inzien dat hij meer is dan deze aandoening en dat hij zijn problemen kan overwinnen.

details Words on Bathroom Walls

4ATIMDb 7.2106747 111 minuten

recensies Words on Bathroom Walls

De Volkskrant
Words on Bathroom Walls poster van Words on Bathroom Walls cast & crew

kijkwijzer Words on Bathroom Walls

4AT

IMDb Words on Bathroom Walls

IMDb 7.2106747

cast & crew Words on Bathroom Walls

regisseur

Thor Freudenthal

acteurs

Charlie Plummer, Taylor Russell, AnnaSophia Robb, Beth Grant, Andy Garcia, Walton Goggins, Molly Parker en Devon Bostick

distributeur

The Searchers

details Words on Bathroom Walls

in première op

29-07-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

111 minuten

Deze week zijn er voor Words on Bathroom Walls geen voorstellingen in Rotterdam

Words on Bathroom Walls draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Words on Bathroom Walls.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Words on Bathroom Walls. Hier zie je waar en wanneer Words on Bathroom Walls in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Words on Bathroom Walls uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Words on Bathroom Walls wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Words on Bathroom Walls draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Words on Bathroom Walls wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Words on Bathroom Walls draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Words on Bathroom Walls staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Words on Bathroom Walls wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Words on Bathroom Walls!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Words on Bathroom Walls, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Words on Bathroom Walls kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Words on Bathroom Walls verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Words on Bathroom Walls. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Words on Bathroom Walls wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Words on Bathroom Walls en de regisseur van de film Words on Bathroom Walls worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.