Woman (2019)

Portret van tweeduizend vrouwen uit vijftig verschillende landen. Een ode aan de culturele diversiteit en biodiversiteit van gebruiken, kleding, religieuze overtuigingen. Onderwerpen als moederschap, opleiding, huwelijk, economische onafhankelijkheid, seksualiteit, menstruatie en abortus komen voorbij. Getuigenissen van zeer verschillende vrouwen, van staatshoofden en schoonheidskoninginnen tot buschauffeurs.

details

1IMDb 7.810 105 minuten

recensies Woman

De Filmkrant Trouw

kijk Woman online

Picl
Woman poster van Woman cast & crew

kijkwijzer Woman

1

IMDb Woman

IMDb 7.810

cast & crew Woman

regisseurs

Yann Arthus-Bertrand en Anastasia Mikova

acteurs

Norma Bastidas, Gabriela Melgoza en Virginie Raisson

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Woman

in première op

12-03-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

105 minuten

Deze week zijn er voor Woman geen voorstellingen in Den Haag

Woman draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Woman.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Woman. Hier zie je waar en wanneer Woman in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Woman uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Woman wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Woman draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Woman wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Woman draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Woman staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Woman wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Woman!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Woman, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Woman kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Woman verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Woman. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Woman wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Woman en de regisseur van de film Woman worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.