Wolfwalkers (OV) (2020)

Trailer van Wolfwalkers (OV)https://img.youtube.com/vi/cTRdPej2gy4/0.jpg2021-09-19T02:12:59+02:00Trailer van Wolfwalkers (OV)

In een magisch Ierland wonen Wolfwalkers, die kunnen praten met wolven en ook zelf in een wolf kunnen veranderen. Mensen denken dat Wolfwalkers hen beschermen tegen de wolven, maar eigenlijk is het andersom. Het zijn de wolven die bescherming nodig hebben. Als leerling-jager Robyn met haar vader naar Ierland reist, om de laatste wolven te doden, leert ze Mebh kennen. Mebh blijkt een Wolfwalker te zijn, net als haar moeder. Wanneer haar moeder spoorloos verdwijnt, gaan Robyn en Mebh op zoek naar haar.

details Wolfwalkers (OV)

2GAIMDb 8.11025295 103 minuten

recensies Wolfwalkers (OV)

De Filmkrant De Volkskrant NRC
Wolfwalkers (OV) poster van Wolfwalkers (OV) cast & crew

kijkwijzer Wolfwalkers (OV)

2GA

IMDb Wolfwalkers (OV)

IMDb 8.11025295

cast & crew Wolfwalkers (OV)

regisseurs

Tomm Moore en Ross Stewart

stemmen

Honor Kneafsey, Eva Whittaker en Sean Bean

distributeur

Periscoop Film

details Wolfwalkers (OV)

in première op

25-11-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2020

taal

Originele versie

speelduur

103 minuten

Deze week zijn er voor Wolfwalkers (OV) geen voorstellingen in Emmen

Dit is de bioscoopagenda van de film Wolfwalkers (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wolfwalkers (OV). Hier zie je waar en wanneer Wolfwalkers (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wolfwalkers (OV) uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wolfwalkers (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wolfwalkers (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wolfwalkers (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Alkmaar

De film Wolfwalkers (OV) draait in deze bioscopen: Filmhuis Alkmaar

De recensies van de film Wolfwalkers (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Wolfwalkers (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wolfwalkers (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wolfwalkers (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wolfwalkers (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wolfwalkers (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wolfwalkers (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wolfwalkers (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wolfwalkers (OV) en de regisseur van de film Wolfwalkers (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.