Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! (2016)

Het is bijna groot feest in de Tovertuin, want de Wijze Varen wordt alweer een fraai jaar ouder. Woezel & Pip krijgen de belangrijke taak om het grote verjaardagscadeau te verstoppen, totdat de grote dag daar is. Tante Perenboom kondigt aan dat er een hele speciale gast komt logeren: het schattige neefje Charlie.

details

1IMDb 6.710 70 minuten

kijk Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! online

Pathe Thuis
Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! poster van Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! cast & crew

kijkwijzer Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!

1

IMDb Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!

IMDb 6.710

cast & crew Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!

regisseur

Patrick Raats

stemmen

Rijk Aardse, Manaycha Draaibas, Johnny de Mol, Willeke Alberti en Edwin Rutten

scenario

, en

producenten

TDMP, Dreamchaser Europe en Source Investments

distributeur

Dutch FilmWorks

details Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!

in première op

20-01-2016

genres

animatie en familiefilm

jaar

2016

speelduur

70 minuten

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!. Hier zie je waar en wanneer Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! en de regisseur van de film Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.