Winnie (2017)

Trailer van Winniehttps://img.youtube.com/vi/kvOv54bn5X4/0.jpg2021-07-16T04:14:44+02:00Trailer van Winnie

Documentaire over Winnie Mandela. Terwijl Nelson 27 jaar in de gevangenis zat, zette Winnie de strijd tegen apartheid in Zuid-Afrika voort. Nelson groeide uiteindelijk uit tot een icoon van geweldloosheid; Winnie stortte zich daarentegen in een leven van strijd en geweld.

details Winnie

6GIMDb 6.110194 84 minuten
Winnie poster van Winnie cast & crew

kijkwijzer Winnie

6G

IMDb Winnie

IMDb 6.110194

cast & crew Winnie

regisseur

Pascale Lamche

acteurs

Winnie Mandela, Anné-Mariè Bezdrop, Zindzi Mandela, Sophie Mokoena, Norah Moahloli, Anton Harber, Dali Mpofu, Vic McPherson, Niel Barnard, Teboho Murdoch, Nelson Mandela, George Bizos, Henk Heslinga, Ishmael Semenya en Baha Gökce

distributeur

Periscoop Film

details Winnie

in première op

22-06-2017

genre

documentaire

jaar

2017

speelduur

84 minuten

Winnie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Winnie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Winnie. Hier zie je waar en wanneer Winnie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Winnie uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Winnie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Winnie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Winnie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Winnie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Winnie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Winnie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Winnie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Winnie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Winnie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Winnie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Winnie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Winnie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Winnie en de regisseur van de film Winnie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.