Wilkolak (2018)

Nadat een kamp in het oosten van Polen bevrijd is door het Rode Leger, vinden acht vrijgelaten kinderen onderdak in een vervallen landhuis. Maar ook hier dreigt gevaar, want de kamphonden zijn eveneens vrijgelaten. Agressief en op zoek naar voedsel dwalen ze door het huis.

details

IMDb 6.010 88 minuten

recensies Wilkolak

De Filmkrant De Volkskrant
Wilkolak poster van Wilkolak cast & crew

IMDb Wilkolak

IMDb 6.010

cast & crew Wilkolak

regisseur

Adrian Panek

acteurs

Kamil Polnisiak, Sonia Mietielica en Nicolas Przygoda

details Wilkolak

in première op

22-08-2019

genres

drama en horror

jaar

2018

speelduur

88 minuten

Wilkolak draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Wilkolak.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wilkolak. Hier zie je waar en wanneer Wilkolak in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wilkolak uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wilkolak wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wilkolak draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wilkolak wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wilkolak draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wilkolak staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Wilkolak wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wilkolak!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wilkolak, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wilkolak kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wilkolak verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wilkolak. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wilkolak wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wilkolak en de regisseur van de film Wilkolak worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.