Wildlife (2018)

Great Falls, Montana, jaren zestig; wanneer Jerry zijn baan verliest laat hij zijn vrouw en kind achter en sluit zich aan bij de brandweerlieden die een grote bosbrand bij de Canadese grens bestrijden. Jerry's zoon, de gevoelige veertienjarige Joe, wordt gedwongen de rol van man in het huis op zich te nemen en ziet hoe zijn moeder een eigen avontuur begint.

details

9ATIMDb 6.810 104 minuten

recensies Wildlife

De Filmkrant
Wildlife poster van Wildlife cast & crew

kijkwijzer Wildlife

9AT

IMDb Wildlife

IMDb 6.810

cast & crew Wildlife

regisseur

Paul Dano

acteurs

Carey Mulligan, Jake Gyllenhaal en Ed Oxenbould

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Wildlife

in première op

20-12-2018

genre

drama

jaar

2018

speelduur

104 minuten

Deze week zijn er voor Wildlife geen voorstellingen in Utrecht

Wildlife draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Wildlife.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wildlife. Hier zie je waar en wanneer Wildlife in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wildlife uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wildlife wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wildlife draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wildlife wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wildlife draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wildlife staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Wildlife wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wildlife!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wildlife, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wildlife kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wildlife verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wildlife. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wildlife wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wildlife en de regisseur van de film Wildlife worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.