Wilde mossels (2000)

De getormenteerde, charismatische thrillseeker Leen slentert met z’n onafscheidelijke vrienden Daan en Jacob door de uitgestorven straatjes van hun woonplaats, een vissersdorp op een Zeeuws eiland dat als enig vertier het jaarlijkse mosselfeest te bieden heeft. Leen wil zich ontworstelen aan al dat aan hem trekt, maar blijkt een tragische antiheld, een Zeeuwse Hamlet.

details

4STIMDb 6.910 115 minuten
Wilde mossels poster van Wilde mossels cast & crew

kijkwijzer Wilde mossels

4ST

IMDb Wilde mossels

IMDb 6.910

cast & crew Wilde mossels

regisseur

Erik de Bruyn

acteurs

Fedja van Huêt, Frank Lammers en Frederik Brom

distributeur

EYE Filmmuseum

details Wilde mossels

in première op

01-10-2015

genre

drama

jaar

2000

speelduur

115 minuten

Deze week zijn er voor Wilde mossels geen voorstellingen in Amsterdam

Wilde mossels draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Wilde mossels.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wilde mossels. Hier zie je waar en wanneer Wilde mossels in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wilde mossels uit 2000 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wilde mossels wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wilde mossels draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wilde mossels wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Wilde mossels draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Wilde mossels staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Wilde mossels wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wilde mossels!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wilde mossels, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wilde mossels kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wilde mossels verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wilde mossels. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wilde mossels wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wilde mossels en de regisseur van de film Wilde mossels worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.