Wickie en het Magische Zwaard (2019)

Wickie wil graag mee met zijn vader op avontuur; Halvar ziet dat helemaal niet zitten, hij vindt Wickie nog veel te jong. Alles verandert echter wanneer Wickie’s moeder Ylva door een magisch zwaard verandert in een gouden standbeeld. Wickie moet en zal zijn moeder redden, terwijl hij ondertussen ook aan zijn vader moet bewijzen dat hij wél klaar is voor het echte werk.

details

2GAIMDb 5.110 75 minuten
Wickie en het Magische Zwaard poster van Wickie en het Magische Zwaard cast & crew

kijkwijzer Wickie en het Magische Zwaard

2GA

IMDb Wickie en het Magische Zwaard

IMDb 5.110

cast & crew Wickie en het Magische Zwaard

regisseur

Éric Cazes

stemmen

Matheu Hinzen en Sterre Koning

distributeur

Splendid Film

details Wickie en het Magische Zwaard

in première op

01-06-2020

genres

avontuur, animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

75 minuten

Pathé Zaandam

Pathé Zaandam

vandaag zo 14:45
morgen ma 11:30
dinsdag di 11:15
woensdag wo 11:00
donderdag do 10:50
vrijdag vr 10:50
zaterdag za 10:30

Dit is de bioscoopagenda van de film Wickie en het Magische Zwaard.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wickie en het Magische Zwaard. Hier zie je waar en wanneer Wickie en het Magische Zwaard in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wickie en het Magische Zwaard uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Wickie en het Magische Zwaard wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Wickie en het Magische Zwaard draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wickie en het Magische Zwaard wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Den Haag, Ede, Arnhem, Nijmegen, Maastricht, Breda, Haarlem, Eindhoven, Helmond, Delft, Zaandam, Leeuwarden, Tilburg, Hoofddorp, Enschede, Zwolle, Huizen, Vlissingen, Almere, Sneek, Zoetermeer, Harderwijk, Emmen, Den Helder, Schagen, Spijkenisse, Weert, Drachten, Venray, Den Bosch, Reuver, Kerkrade, Veghel, Terneuzen, Panningen, Hengelo, Almkerk, Doetinchem, Emmeloord, Purmerend, Zevenaar, Almelo, Hoorn, Kampen, Hoogezand, Amersfoort, Utrecht, Zierikzee en Alkmaar

De film Wickie en het Magische Zwaard draait in deze bioscopen: CineCity, CineCity, CineSneek, De Bios Drachten, DOK6 Cinema, FC Hyena, Filmhuis Den Haag, Filmtheater Zierikzee, Gotcha! Cinema, Het Ketelhuis, Industry Bioscoop, Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Den Helder, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Huizen, Kinepolis Schagen, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Kok CinemaXX, LUX, Luxor Theater Venray, Movie Unlimited Almelo, Movie Unlimited Hengelo, Movie Unlimited Kampen, Movie Unlimited Zevenaar, Movieskoop Emmeloord, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, Service Bioscoop Hollywoud, Service Bioscoop Luxor, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Vue Alkmaar, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Hoogezand, Vue Hoorn, Vue Kerkrade en Vue Purmerend

De recensies van de film Wickie en het Magische Zwaard staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Wickie en het Magische Zwaard wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wickie en het Magische Zwaard!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wickie en het Magische Zwaard, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wickie en het Magische Zwaard kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Wickie en het Magische Zwaard verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Wickie en het Magische Zwaard. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Wickie en het Magische Zwaard wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wickie en het Magische Zwaard en de regisseur van de film Wickie en het Magische Zwaard worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.