Where the Crawdads Sing (2022)

Where the Crawdads Sing in de bioscoop

Where the Crawdads Sing is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

  over de film filmtrailer

  Dit is de bioscoopagenda van de film Where the Crawdads Sing.

  Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Where the Crawdads Sing. Hier zie je waar en wanneer Where the Crawdads Sing in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

  In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Where the Crawdads Sing uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Where the Crawdads Sing wordt vertoond.

  Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Where the Crawdads Sing draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Where the Crawdads Sing wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

  De film Where the Crawdads Sing draait in deze bioscopen:

  De recensies van de film Where the Crawdads Sing staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Where the Crawdads Sing wordt getoond.

  Bekijk ook de trailer van de film Where the Crawdads Sing!

  Als je kaartjes wilt kopen voor de film Where the Crawdads Sing, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Where the Crawdads Sing kopen/reserveren.

  De filmtijden van de film Where the Crawdads Sing verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

  Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Where the Crawdads Sing. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Where the Crawdads Sing wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Where the Crawdads Sing en de regisseur van de film Where the Crawdads Sing worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

  Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.