Where Does a Body End? (2019)

Where Does A Body End is een portret van de band Swans en de frontman Michael Gira. De documentaire gaat van hun NYC-postpunkroots tot mainstreamsucces en van break-ups en chaos tot hun come-back en tegenwoordige status als 'loudest bands on earth'. Regisseur Marco Porsia volgde de band vijf jaar lang intensief en kreeg volledige toegang tot de archieven. Met o.a. Devendra Banhart, Thurston Moore en Amanda Palmer.

details

IMDb 7.710 161 minuten
Where Does a Body End? poster van Where Does a Body End? cast & crew

IMDb Where Does a Body End?

IMDb 7.710

cast & crew Where Does a Body End?

regisseur

Marco Porsia

acteurs

Devendra Banhart, Blixa Bargeld, Jehnny Beth, Michael Gira, Jarboe, Thurston Moore, Amanda Palmer, Lee Ranaldo, Jim Sclavunos en J.G. Thirlwell

details Where Does a Body End?

jaar

2019

speelduur

161 minuten

Deze week zijn er voor Where Does a Body End? geen voorstellingen in Groningen

Where Does a Body End? draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Where Does a Body End?.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Where Does a Body End?. Hier zie je waar en wanneer Where Does a Body End? in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Where Does a Body End? uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Where Does a Body End? wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Where Does a Body End? draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Where Does a Body End? wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Where Does a Body End? draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Where Does a Body End? staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Where Does a Body End? wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Where Does a Body End?!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Where Does a Body End?, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Where Does a Body End? kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Where Does a Body End? verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Where Does a Body End?. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Where Does a Body End? wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Where Does a Body End? en de regisseur van de film Where Does a Body End? worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.