When Harry Met Sally... (1989)

Harry en Sally zijn voormalige studiegenoten maar zullen nooit bevriend raken omdat, volgens Harry, vriendschap tussen mannen en vrouwen onmogelijk is. Hoewel de chemie duidelijk is houden ze jarenlang vol dat er niets aan de hand is.

details

IMDb 7.610 95 minuten
When Harry Met Sally... poster van When Harry Met Sally... cast & crew

IMDb When Harry Met Sally...

IMDb 7.610

cast & crew When Harry Met Sally...

regisseur

Rob Reiner

acteurs

Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher, Bruno Kirby, Steven Ford, Lisa Jane Persky, Michelle Nicastro, Gretchen Palmer, Robert Alan Beuth, David Burdick, Joe Viviani, Harley Jane Kozak, Joseph Hunt, Kevin Rooney, Franc Luz, Tracy Reiner, Kyle T. Heffner, Kimberley LaMarque, Stacey Katzin, Estelle Reiner, John Arceri, Peter Day, Kuno Sponholz, Connie Sawyer, Charles Dugan, Katherine Squire, Al Christy, Frances Chaney, Bernie Hern, Rose Wright, Aldo Rossi, Dona Hardy, Peter Pan, Jane Chung, Bob Ader, Ingrid Bergman, Jeff Dlugolecki, Cynthia Elane, David Giardina, Nicholas Glaeser, Earl Hundt, Randy James, Stanley Moore, Johnny Raimondo, Claude Rains, Larry Sherman, Marilyn Spanier, John Speredakos, Billy Marshall Thompson, Terry Vaughan en Anthony Welch

details When Harry Met Sally...

jaar

1989

speelduur

95 minuten

Deze week zijn er voor When Harry Met Sally... geen voorstellingen in Den Haag

When Harry Met Sally... draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film When Harry Met Sally....

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film When Harry Met Sally.... Hier zie je waar en wanneer When Harry Met Sally... in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film When Harry Met Sally... uit 1989 getoond. Ook zie je in welke bioscopen When Harry Met Sally... wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film When Harry Met Sally... draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film When Harry Met Sally... wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film When Harry Met Sally... draait in deze bioscopen:

De recensies van de film When Harry Met Sally... staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film When Harry Met Sally... wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film When Harry Met Sally...!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film When Harry Met Sally..., klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film When Harry Met Sally... kopen/reserveren.

De filmtijden van de film When Harry Met Sally... verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film When Harry Met Sally.... Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film When Harry Met Sally... wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film When Harry Met Sally... en de regisseur van de film When Harry Met Sally... worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.