Western Stars (2019)

Met Western Stars, het eerste studioalbum van Springsteen in vijf jaar, slaat de legendarische singer-songwriter een nieuwe weg in, waarbij hij zijn roots niet vergeet. De documentaire behandelt de thema's liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd.

details

1IMDb 8.010 83 minuten
Western Stars poster van Western Stars cast & crew

kijkwijzer Western Stars

1

IMDb Western Stars

IMDb 8.010

cast & crew Western Stars

regisseurs

Bruce Springsteen en Thom Zimny

acteur

Bruce Springsteen

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Western Stars

in première op

17-11-2019

genres

documentaire en muziek

jaar

2019

speelduur

83 minuten

Deze week zijn er voor Western Stars geen voorstellingen in Den Haag

Dit is de bioscoopagenda van de film Western Stars.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Western Stars. Hier zie je waar en wanneer Western Stars in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Western Stars uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Western Stars wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Western Stars draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Western Stars wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Eindhoven

De film Western Stars draait in deze bioscopen: Lab-1

De recensies van de film Western Stars staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Western Stars wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Western Stars!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Western Stars, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Western Stars kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Western Stars verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Western Stars. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Western Stars wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Western Stars en de regisseur van de film Western Stars worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.