Werk ohne Autor (2017)

Kurt groeit op in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog; de verschrikkingen die plaatsvinden onder Hitlers regime, raken ook zijn persoonlijke leven. Kurts jonge tante die kampt met een psychische aandoening valt ten prooi aan de nazi’s. Al in zijn vroege jeugd wordt duidelijk dat Kurt een kunstzinnig talent heeft. Hij belandt op een kunstacademie in Oost-Duitsland. Op de academie ontmoet hij Elisabeth. De twee worden op slag verliefd. Elisabeths vader, Professor Seeband, is niet onder de indruk van Kurt en is hem liever kwijt dan rijk.

details

3GASDTIMDb 7.710 189 minuten

recensies Werk ohne Autor

De Filmkrant De Groene Amsterdammer Trouw

kijk Werk ohne Autor online

Picl Pathe Thuis
Werk ohne Autor poster van Werk ohne Autor cast & crew

kijkwijzer Werk ohne Autor

3GASDT

IMDb Werk ohne Autor

IMDb 7.710

cast & crew Werk ohne Autor

regisseur

Florian Henckel von Donnersmarck

acteurs

Sebastian Koch, Tom Schilling en Paula Beer

distributeur

Cinemien

details Werk ohne Autor

in première op

24-01-2019

genre

drama

jaar

2017

speelduur

189 minuten

Deze week zijn er voor Werk ohne Autor geen voorstellingen in Groningen

Werk ohne Autor draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Werk ohne Autor.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Werk ohne Autor. Hier zie je waar en wanneer Werk ohne Autor in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Werk ohne Autor uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Werk ohne Autor wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Werk ohne Autor draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Werk ohne Autor wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Werk ohne Autor draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Werk ohne Autor staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Groene Amsterdammer en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Werk ohne Autor wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Werk ohne Autor!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Werk ohne Autor, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Werk ohne Autor kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Werk ohne Autor verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Werk ohne Autor. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Werk ohne Autor wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Werk ohne Autor en de regisseur van de film Werk ohne Autor worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.