Welt am Draht (1973)

In het Instituut voor Cybernetica en Futurologie is een supercomputer ontwikkeld waarop het programma Simulacron wordt gedraaid, een programma dat een artificiële wereld simuleert waarin zich ruim 9000 'Identiteitseenheden' bevinden die functioneren als menselijke wezens zonder zich ervan bewust zijn in een simulatie te 'leven'. Technisch directeur prof. Vollmer staat op het punt een ongelooflijke ontdekking te doen, maar sterft onder mysterieuze omstandigheden. Zijn opvolger bespreekt de toestand met een beveiligingsadviseur, maar midden in het gesprek verdwijnt deze spoorloos.

details

4THIMDb 7.810 205 minuten
Welt am Draht poster van Welt am Draht cast & crew

kijkwijzer Welt am Draht

4TH

IMDb Welt am Draht

IMDb 7.810

cast & crew Welt am Draht

regisseur

R.W. Fassbinder

acteurs

Marscha Rabben en Klaus Lowitsch

distributeur

EYE Film Instituut Nederland

details Welt am Draht

in première op

07-07-2010

genres

sciencefiction en thriller

jaar

1973

speelduur

205 minuten

Deze week zijn er voor Welt am Draht geen voorstellingen in Amsterdam

Welt am Draht draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Welt am Draht.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Welt am Draht. Hier zie je waar en wanneer Welt am Draht in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Welt am Draht uit 1973 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Welt am Draht wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Welt am Draht draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Welt am Draht wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Welt am Draht draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Welt am Draht staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Welt am Draht wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Welt am Draht!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Welt am Draht, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Welt am Draht kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Welt am Draht verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Welt am Draht. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Welt am Draht wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Welt am Draht en de regisseur van de film Welt am Draht worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.