Welcome to Marwen (2018)

De getraumatiseerde Mark Hogancamp ontdekt hoe creatieve verbeeldingskracht de menselijke geest kan genezen.

details

3GTIMDb 6.210 116 minuten

recensies Welcome to Marwen

De Volkskrant
Welcome to Marwen poster van Welcome to Marwen cast & crew

kijkwijzer Welcome to Marwen

3GT

IMDb Welcome to Marwen

IMDb 6.210

cast & crew Welcome to Marwen

regisseur

Robert Zemeckis

acteurs

Steve Carell, Leslie Mann, Merritt Wever, Neil Jackson, Eiza González, Gwendoline Christie, Diane Kruger, Janelle Monáe en Leslie Zemeckis

distributeur

Universal Pictures International

details Welcome to Marwen

in première op

10-01-2019

genres

fantasie en drama

jaar

2018

speelduur

116 minuten

Deze week zijn er voor Welcome to Marwen geen voorstellingen in Enschede

Welcome to Marwen draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Welcome to Marwen.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Welcome to Marwen. Hier zie je waar en wanneer Welcome to Marwen in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Welcome to Marwen uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Welcome to Marwen wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Welcome to Marwen draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Welcome to Marwen wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Welcome to Marwen draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Welcome to Marwen staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Welcome to Marwen wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Welcome to Marwen!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Welcome to Marwen, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Welcome to Marwen kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Welcome to Marwen verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Welcome to Marwen. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Welcome to Marwen wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Welcome to Marwen en de regisseur van de film Welcome to Marwen worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.