Wei (2019)

Documentaire waarin Ruud Lenssen dementie- en mantelzorgtraject van zijn ouders vastlegt. Vader Jac heeft zijn eigen paradijsje gecreëerd: een hectare natuurgrond met paarden, kippen en moestuin. De wei is zijn levenswerk en Jac is vastberaden ervoor te blijven zorgen. Juist nu bij hem dementie is geconstateerd. De natuur en zijn dieren geven Jac troost en houvast in een steeds verwarrender bestaan. Moeder Ria ziet Jac’s achteruitgang met lede ogen aan. De zorgen voor haar man worden groter en ze moet steeds meer van haar eigen leven opgeven.

details

1TIMDb 9.410 71 minuten

recensies Wei

De Filmkrant Trouw
Wei poster van Wei cast & crew

kijkwijzer Wei

1T

IMDb Wei

IMDb 9.410

cast & crew Wei

regisseur

Ruud Lenssen

distributeur

Ruud Lenssen Documentaires

details Wei

in première op

26-12-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

71 minuten

Deze week zijn er voor Wei geen voorstellingen in Zierikzee

Dit is de biosagenda van de film Wei.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wei.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wei uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Wei draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wei wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Venray, Panningen, Alkmaar en Noordwijk

De film Wei draait in deze bioscopen: De Muze Noordwijk, DOK6 Cinema, Filmhuis Alkmaar en Luxor Theater Venray

De recensies van de film Wei staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en Trouw. Ook de IMDB score van de film Wei wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wei!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wei, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wei kopen.

De filmtijden van de film Wei verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Wei. Ook de kijkwijzer van de film Wei wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wei en de regisseur van de film Wei worden ook vermeld.