Weathering with You (2019)

Wanneer een jongen besluit om een klein dorp achter zich te laten en weg te rennen naar Tokyo, wordt hij getroffen door eenzaamheid. Met weinig geld en in een periode van uitzonderlijk slecht weer, houdt hij zijn hoofd maar moeizaam boven water. Dan raakt hij bevriend met een weesmeisje dat een magische kracht lijkt te hebben: het laten stoppen van de regen, en het laten opklaren van de lucht.

details

IMDb 7.510 114 minuten

recensies Weathering with You

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Weathering with You online

Pathe Thuis
Weathering with You poster van Weathering with You cast & crew

IMDb Weathering with You

IMDb 7.510

cast & crew Weathering with You

regisseur

Makoto Shinkai

acteurs

Kotaro Daigo, Nana Mori, Tsubasa Honda, Sakura Kiryu, Sei Hiraizumi, Yûki Kaji, Sumi Shimamoto, Moe Katsuragi, Ryohei Kimura, Kana Hanazawa, Ayane Sakura, Kana Ichinose, Masako Nozawa, Hidekatsu Shibata, Ryûnosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryô Narita, Aoi Yûki, Kanon Tani, Chieko Baishô, Shun Oguri, Riz Ahmed, Dino Andrade, Kentaro Araki, Ashley Boettcher, Alison Brie, Kimberly Brooks, Emma de Paauw, Brandon Engman, Erin Fitzgerald, Lexie Foley, Barbara Goodson, Victoria Grace, Wayne Grayson, Emeka Guindo, Catie Harvey, Kyle Hebert, Faye Mata, Cassandra Lee Morris, Joe Ochman, Lee Pace, Echo Picone, Mike Pollock, Zeno Robinson, Barbara Rosenblat, Stephanie Sheh, Michael Sinterniklaas, Kirk Thornton en Jaden Waldman

distributeur

Periscoop Film

details Weathering with You

in première op

30-01-2020

genres

animatie en drama

jaar

2019

speelduur

114 minuten

Deze week zijn er voor Weathering with You geen voorstellingen in Breda

Weathering with You draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Weathering with You.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Weathering with You. Hier zie je waar en wanneer Weathering with You in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Weathering with You uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Weathering with You wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Weathering with You draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Weathering with You wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Weathering with You draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Weathering with You staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Weathering with You wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Weathering with You!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Weathering with You, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Weathering with You kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Weathering with You verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Weathering with You. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Weathering with You wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Weathering with You en de regisseur van de film Weathering with You worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.