Wat is dan Liefde (2019)

Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is zó 2018 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt.

details

3THIMDb 7.110 103 minuten

recensies Wat is dan Liefde

De Volkskrant Trouw NRC
Wat is dan Liefde poster van Wat is dan Liefde cast & crew

kijkwijzer Wat is dan Liefde

3TH

IMDb Wat is dan Liefde

IMDb 7.110

cast & crew Wat is dan Liefde

regisseur

Aniëlle Webster

acteurs

Elise Schaap, Maarten Heijmans, Teun Luijkx, Anneke Blok, Michiel Romeyn, Maike Meijer, Aiko Beemsterboer, Jan-Paul Buijs, René van 't Hof, Mandela Wee Wee, Monica Geuze, Marie-Louise Stheins, Paul Groot, Owen Schumacher, Hannah van Lunteren, Beppie Melissen, Esther Scheldwacht, Carolien Spoor en Aus Greidanus sr.

scenario

producent

KeyFilm in coproductie met BNNVARA

distributeur

Independent Films

details Wat is dan Liefde

in première op

17-10-2019

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

103 minuten

Dit is de biosagenda van de film Wat is dan Liefde.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Wat is dan Liefde.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Wat is dan Liefde uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Wat is dan Liefde draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Wat is dan Liefde wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Alphen a/d Rijn

De film Wat is dan Liefde draait in deze bioscopen: Parkvilla Filmhuis

De recensies van de film Wat is dan Liefde staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Wat is dan Liefde wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Wat is dan Liefde!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Wat is dan Liefde, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Wat is dan Liefde kopen.

De filmtijden van de film Wat is dan Liefde verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Wat is dan Liefde. Ook de kijkwijzer van de film Wat is dan Liefde wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Wat is dan Liefde en de regisseur van de film Wat is dan Liefde worden ook vermeld.