Valhalla (2009)

Als de goden Thor en Loki haar grote broer Tjalfe meenemen naar Walhalla, besluit Røskva stiekem mee te reizen. Eenmaal daar komen de twee Vikingkinderen voor grote gevaren te staan, want Walhalla wordt bedreigd door de gevreesde wolf Fenrir en de barbaarse Jötun-reuzen.

details

IMDb 6.110 93 minuten
Valhalla poster van Valhalla cast & crew

IMDb Valhalla

IMDb 6.110

cast & crew Valhalla

regisseur

Nicolas Winding Refn

acteurs

Mads Mikkelsen, Alexander Morton, Stewart Porter, Maarten Stevenson, Matthew Zajac, Gordon Brown, Gary McCormack, Andrew Flanagan, James Ramsey, Gary Lewis, Jamie Sives, Ewan Stewart, Rony Bridges, Robert Harrison, Andy Nicolson, Douglas Russell, Garry Sweeney, Tashi Tsering, Lhasam Gedun, Palden Tsering, Pasang Manor, Wangdu Dorjee, Dawa Norbu, Lhabhum Sershi, Tsultrim Gyatso, Tsewang Phuntsok, Tsering Dorjee, Lobsang Griffiths-Golba, Pasang Dorjee, Tenzin Jigdal, Phurbu Rinzin, Lobsang Palden, Jamyang Chophel, Nagwang Kunchok, Tashi Dhondup, Nawang Anja-Tsang, Tashi Sangpo Murik, James Embree, P.B. McBeath, Ally McClelland, Callum Mitchell en Jules Wallace

details Valhalla

jaar

2009

speelduur

93 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Valhalla.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Valhalla. Hier zie je waar en wanneer Valhalla in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Valhalla uit 2009 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Valhalla wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Valhalla draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Valhalla wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam

De film Valhalla draait in deze bioscopen: LantarenVenster

De recensies van de film Valhalla staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Valhalla wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Valhalla!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Valhalla, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Valhalla kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Valhalla verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Valhalla. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Valhalla wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Valhalla en de regisseur van de film Valhalla worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.