Waar is het grote Boek van Sinterklaas? (2019)

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen.

Waar is het grote Boek van Sinterklaas? poster van Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

beoordelingen Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

1

IMDb 6.210

cast & crew Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

regisseur

Armando de Boer

acteurs

Carlo Boszhard, Irene Moors, Wilbert Gieske, Vic de Wachter, Soy Kroon en Maaike Martens

scenario

distributeur

Dutch FilmWorks

details Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

in première op

16-10-2019

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

67 minuten

Pathé Zwolle

Pathé Zwolle

vandaag do 10:10
morgen vr 10:15
15:20
zaterdag za 10:15
15:15
zondag zo 11:40
15:20
maandag ma 10:10
dinsdag di 15:50
woensdag wo 10:15
15:50
Dit is de biosagenda van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? getoond.

De je film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Breda, Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Zoetermeer, Amersfoort, Enschede, Groningen, Nijmegen, Kerkrade, Almere, Dordrecht, Haarlem, Tilburg, Woudrichem, Delft, Ede, Apeldoorn, Arnhem, Helmond, Hoofddorp, Vlaardingen, Zaandam, Hoorn, Zwolle, Hilversum, Gouda, Doetinchem, Emmen, Oss, Schagen, Hoogeveen, Alkmaar, Hoogezand-Sappemeer, Den Helder, Purmerend, Maastricht, Deventer, Leiden, Huizen, Heerhugowaard, Hellevoetsluis, Leeuwarden, Zevenaar, Gorinchem, Almelo, Heerlen, Kampen, Stadskanaal, Steenwijk, Assen, Tiel, Castricum, Wageningen, Lisse, Beverwijk, Zandvoort, Panningen en Oudenbosch

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

De film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? in de volgende steden in de bioscoop te zien: Breda, Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Zoetermeer, Amersfoort, Enschede, Groningen, Nijmegen, Kerkrade, Almere, Dordrecht, Haarlem, Tilburg, Woudrichem, Delft, Ede, Apeldoorn, Arnhem, Helmond, Hoofddorp, Vlaardingen, Zaandam, Hoorn, Zwolle, Hilversum, Gouda, Doetinchem, Emmen, Oss, Schagen, Hoogeveen, Alkmaar, Hoogezand-Sappemeer, Den Helder, Purmerend, Maastricht, Deventer, Leiden, Huizen, Heerhugowaard, Hellevoetsluis, Leeuwarden, Zevenaar, Gorinchem, Almelo, Heerlen, Kampen, Stadskanaal, Steenwijk, Assen, Tiel, Castricum, Wageningen, Lisse, Beverwijk, Zandvoort, Panningen en Oudenbosch.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.