Waar is het grote Boek van Sinterklaas? (2019)

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘gratis weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen. Ten einde raad vraagt de Sint aan de Kerstman of hij zijn boek mag lenen, maar dan blijkt dat Guus ook op de Noordpool heeft toegeslagen.

details

1IMDb 5.010 67 minuten
Waar is het grote Boek van Sinterklaas? poster van Waar is het grote Boek van Sinterklaas? cast & crew

kijkwijzer Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

1

IMDb Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

IMDb 5.010

cast & crew Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

regisseur

Armando de Boer

acteurs

Carlo Boszhard, Irene Moors, Wilbert Gieske, Vic de Wachter, Soy Kroon en Maaike Martens

scenario

distributeur

Dutch FilmWorks

details Waar is het grote Boek van Sinterklaas?

in première op

16-10-2019

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

67 minuten

Deze week zijn er voor Waar is het grote Boek van Sinterklaas? geen voorstellingen in Zwolle

Waar is het grote Boek van Sinterklaas? draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?. Hier zie je waar en wanneer Waar is het grote Boek van Sinterklaas? in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Waar is het grote Boek van Sinterklaas? wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas?. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? en de regisseur van de film Waar is het grote Boek van Sinterklaas? worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.