Vox Lux (2018)

Tijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste een hartverscheurend lied dat van haar een onverwachte ster maakt. Met de hulp van haar gedreven manager groeit Celeste uit tot een wereldberoemde popster. In 2017 is de nu 31-jarig Celeste bezig met haar comeback terwijl schandalen en persoonlijke problemen haar carrière bedreigen.

details

4GHTIMDb 5.910 115 minuten

recensies Vox Lux

De Filmkrant De Volkskrant
Vox Lux poster van Vox Lux cast & crew

kijkwijzer Vox Lux

4GHT

IMDb Vox Lux

IMDb 5.910

cast & crew Vox Lux

regisseur

Brady Corbet

acteurs

Natalie Portman, Jude Law en Stacy Martin

distributeur

The Searchers

details Vox Lux

in première op

18-04-2019

genres

drama en muziek

jaar

2018

speelduur

115 minuten

Deze week zijn er voor Vox Lux geen voorstellingen in Groningen

Vox Lux draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Vox Lux.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Vox Lux. Hier zie je waar en wanneer Vox Lux in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Vox Lux uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Vox Lux wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Vox Lux draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Vox Lux wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Vox Lux draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Vox Lux staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Vox Lux wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Vox Lux!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Vox Lux, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Vox Lux kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Vox Lux verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Vox Lux. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Vox Lux wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Vox Lux en de regisseur van de film Vox Lux worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.