Vortex (2021)

Vortex in de bioscoop

Vortex is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Vortex.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Vortex. Hier zie je waar en wanneer Vortex in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Vortex uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Vortex wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Vortex draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Vortex wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Venlo

De film Vortex draait in deze bioscopen: De Nieuwe Scene

De recensies van de film Vortex staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Vortex wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Vortex!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Vortex, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Vortex kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Vortex verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Vortex. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Vortex wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Vortex en de regisseur van de film Vortex worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.