Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Verliefd op Cuba (2018)

Loes, die na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde is verloren, vliegt direct naar Cuba zodra ze hoort dat haar dochter Maartje wil trouwen met een Cubaan. Ze wil aan tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

details

3GHTIMDb 4.810 107 minuten

recensies Verliefd op Cuba

De Volkskrant NRC

kijk Verliefd op Cuba online

Pathe Thuis
Verliefd op Cuba poster van Verliefd op Cuba cast & crew

kijkwijzer Verliefd op Cuba

3GHT

IMDb Verliefd op Cuba

IMDb 4.810

cast & crew Verliefd op Cuba

regisseur

Johan Nijenhuis

acteurs

Susan Visser, Abbey Hoes, Jan Kooijman, Maaike Martens, Anouk Maas, Niek Roozen, Barbara Sloesen en Tjebbo Gerritsma

distributeur

WW Entertainment

details Verliefd op Cuba

in première op

14-02-2019

genres

romantiek en komedie

jaar

2018

speelduur

107 minuten

Deze week zijn er voor Verliefd op Cuba geen voorstellingen in Utrecht

Verliefd op Cuba draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Verliefd op Cuba.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Verliefd op Cuba. Hier zie je waar en wanneer Verliefd op Cuba in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Verliefd op Cuba uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Verliefd op Cuba wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Verliefd op Cuba draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Verliefd op Cuba wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Verliefd op Cuba draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Verliefd op Cuba staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Verliefd op Cuba wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Verliefd op Cuba!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Verliefd op Cuba, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Verliefd op Cuba kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Verliefd op Cuba verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Verliefd op Cuba. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Verliefd op Cuba wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Verliefd op Cuba en de regisseur van de film Verliefd op Cuba worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.