Verhalen met een staartje

Compilatie van een aantal korte animaties over het dierenrijk.

Verhalen met een staartje poster van Verhalen met een staartje cast & crew

details Verhalen met een staartje

Dit is de bioscoopagenda van de film Verhalen met een staartje.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Verhalen met een staartje. Hier zie je waar en wanneer Verhalen met een staartje in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Verhalen met een staartje uit getoond. Ook zie je in welke bioscopen Verhalen met een staartje wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Verhalen met een staartje draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Verhalen met een staartje wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Arnhem, Gouda en Zutphen

De film Verhalen met een staartje draait in deze bioscopen: Filmhuis Gouda, Focus Filmtheater Arnhem en Luxor Theater

De recensies van de film Verhalen met een staartje staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Verhalen met een staartje wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Verhalen met een staartje!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Verhalen met een staartje, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Verhalen met een staartje kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Verhalen met een staartje verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Verhalen met een staartje. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Verhalen met een staartje wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Verhalen met een staartje en de regisseur van de film Verhalen met een staartje worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.