Vanguard (2020)

Tang Huanting is de oprichter van Vanguard; een gerespecteerde beveiligingsagency met klanten over de hele wereld. Als de Chinese zakenman Qin Guoli in Londen wordt ontvoerd door militanten uit het Midden-Oosten komen de Vanguard leden direct in actie. Tijdens een wereldwijde achtervolging komen ze er achter dat er meer speelt dan alleen de ontvoering.

details

6GTIMDb 4.710 107 minuten
Vanguard poster van Vanguard cast & crew

kijkwijzer Vanguard

6GT

IMDb Vanguard

IMDb 4.710

cast & crew Vanguard

regisseur

Stanley Tong

acteurs

Jackie Chan, Yang Yang en Miya Muqi

distributeur

Splendid Film

details Vanguard

in première op

19-11-2020

genre

actie

jaar

2020

speelduur

107 minuten

Kinepolis Jaarbeurs

Kinepolis Jaarbeurs

vandaag ma 21:50
morgen di 21:50
woensdag wo 18:00
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

vandaag ma 10:20
12:40
19:50
morgen di 10:20
12:40
19:50
woensdag wo 19:10
donderdag do 12:25
vrijdag vr 10:15
zaterdag za ...
zondag zo 10:15

Dit is de bioscoopagenda van de film Vanguard.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Vanguard. Hier zie je waar en wanneer Vanguard in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Vanguard uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Vanguard wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Vanguard draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Vanguard wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Kerkrade, Arnhem, Amersfoort, Den Bosch, Apeldoorn, Groningen, Alkmaar, Enschede, Breda, Hilversum, Hoogeveen, Zoetermeer, Vlaardingen, Spijkenisse, Zwolle, Nijmegen en Maastricht

De film Vanguard draait in deze bioscopen: Kinepolis Breda, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Lido, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Eindhoven, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zwolle, Vue Alkmaar, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Eindhoven, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Kerkrade en Vue Vlaardingen

De recensies van de film Vanguard staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Vanguard wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Vanguard!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Vanguard, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Vanguard kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Vanguard verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Vanguard. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Vanguard wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Vanguard en de regisseur van de film Vanguard worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.