Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Unhinged (2020)

Wanneer alleenstaande moeder Rachel wordt opgehouden in het drukke verkeer door de bestuurder voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken. Rachel kon niet vermoeden dat de man waar ze zich aan ergerde een gevaarlijke psychopaat is.

details

6GTIMDb 6.010 91 minuten

recensies Unhinged

NRC

kijk Unhinged online

Pathe Thuis
Unhinged poster van Unhinged cast & crew

kijkwijzer Unhinged

6GT

IMDb Unhinged

IMDb 6.010

cast & crew Unhinged

regisseur

Derrick Borte

acteurs

Russell Crowe, Caren Pistorious, Gabriel Bateman en Jimmi Simpson

scenario

distributeur

The Searchers

details Unhinged

in première op

30-07-2020

genre

thriller

jaar

2020

speelduur

91 minuten

Unhinged draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Unhinged.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Unhinged. Hier zie je waar en wanneer Unhinged in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Unhinged uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Unhinged wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Unhinged draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Unhinged wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Unhinged draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Unhinged staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Unhinged wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Unhinged!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Unhinged, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Unhinged kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Unhinged verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Unhinged. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Unhinged wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Unhinged en de regisseur van de film Unhinged worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.