Undine (2020)

Trailer van Undinehttps://img.youtube.com/vi/pQyiuiDSyRs/0.jpg2021-09-19T01:08:02+02:00Trailer van Undine

Historica Undine werkt als museumgids in Berlijn als zij op een dag door haar partner wordt verlaten voor een andere vrouw. Haart wereld stort in. Al snel ontmoet ze duiker Christopher die een lezing van haar bijwoont. Hij laat haar kennismaken met de onderwaterwereld en ze krijgen al snel een hartstochtelijke affaire.

details Undine

3ATIMDb 6.5104950 90 minuten

recensies Undine

De Volkskrant
Undine poster van Undine cast & crew

kijkwijzer Undine

3AT

IMDb Undine

IMDb 6.5104950

cast & crew Undine

regisseur

Christian Petzold

acteurs

Paula Beer en Franz Rogowski

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Undine

in première op

05-06-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Undine geen voorstellingen in Zevenaar

Undine draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Undine.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Undine. Hier zie je waar en wanneer Undine in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Undine uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Undine wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Undine draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Undine wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Undine draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Undine staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Undine wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Undine!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Undine, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Undine kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Undine verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Undine. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Undine wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Undine en de regisseur van de film Undine worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.