Un fils (2019)

Tijdens hun vakantie in het zuiden van Tunesië in 2011 rijden Fares en Meriem per ongeluk langs een vuurgevecht tussen islamitische strijders. Hun elfjarige zoon Aziz wordt geraakt door een kogel en heeft een orgaantransplantatie nodig. Zijn ouders mogen echter niet doneren.

details

4ATDIMDb 7.110 95 minuten

recensies Un fils

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Un fils online

Picl Pathe Thuis
Un fils poster van Un fils cast & crew

kijkwijzer Un fils

4ATD

IMDb Un fils

IMDb 7.110

cast & crew Un fils

regisseur

Mehdi Barsaoui

acteurs

Sami Bouajila, Najla Ben Abdallah en Youssef Khemiri

distributeur

Cinéart Nederland

details Un fils

in première op

10-09-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

95 minuten

Un fils draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Un fils.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Un fils. Hier zie je waar en wanneer Un fils in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Un fils uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Un fils wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Un fils draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Un fils wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Un fils draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Un fils staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Un fils wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Un fils!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Un fils, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Un fils kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Un fils verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Un fils. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Un fils wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Un fils en de regisseur van de film Un fils worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.