Turning Red (NL) (2022)

Turning Red (NL) in de bioscoop

Turning Red (NL) is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Turning Red (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Turning Red (NL). Hier zie je waar en wanneer Turning Red (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Turning Red (NL) uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Turning Red (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Turning Red (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Turning Red (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Schiedam, Zutphen, Den Haag, Zaandam, Bergen op Zoom, Hoofddorp, Etten-Leur, Enschede, Zoetermeer, Kampen, Drachten, Almkerk en Roosendaal

De film Turning Red (NL) draait in deze bioscopen: Cine-Service, Cinema Kiek in de Pot, Cinemajestic, City Roosendaal, De Bios Drachten, Kinepolis Enschede, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Zoetermeer, Movie Unlimited Kampen, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Scheveningen, Pathé Zaandam en Service Bioscoop Hollywoud

De recensies van de film Turning Red (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Turning Red (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Turning Red (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Turning Red (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Turning Red (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Turning Red (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Turning Red (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Turning Red (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Turning Red (NL) en de regisseur van de film Turning Red (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.