Tu Me Manques (2019)

Trailer van Tu Me Manqueshttps://img.youtube.com/vi/wPdRm6II0ho/0.jpg2021-09-01T02:30:23+02:00Trailer van Tu Me Manques

Als de conservatieve Jorge dieper in het leven van zijn overleden zoon Gabriel duikt, komen er onverwachte vondsten bovendrijven. Via een Skype call met Sebastian, een vriend van Gabriel, ontdekt Jorge dat Sebastian en Gabriel een relatie hadden. Hoe goed kende Jorge zijn zoon eigenlijk? Desondanks het schokkende nieuws, en zijn beschuldigingen richting Sebastian, reist Jorge naar New York in de hoop om het leven zijn overleden zoon beter te begrijpen. Hier wordt Jorge door Sebastian betrokken in een toneelstuk over het verwerken van pijn, verdriet en verlies.

details Tu Me Manques

4STDIMDb 7.510382 105 minuten

recensies Tu Me Manques

De Volkskrant NRC
Tu Me Manques poster van Tu Me Manques cast & crew

kijkwijzer Tu Me Manques

4STD

IMDb Tu Me Manques

IMDb 7.510382

cast & crew Tu Me Manques

regisseur

Rodrigo Bellott

acteurs

Oscar Martínez en Rossy de Palma

distributeur

Cinemien

details Tu Me Manques

in première op

10-06-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

105 minuten

Deze week zijn er voor Tu Me Manques geen voorstellingen in Breda

Tu Me Manques draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Tu Me Manques.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Tu Me Manques. Hier zie je waar en wanneer Tu Me Manques in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Tu Me Manques uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Tu Me Manques wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Tu Me Manques draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Tu Me Manques wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Tu Me Manques draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Tu Me Manques staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Tu Me Manques wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Tu Me Manques!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Tu Me Manques, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Tu Me Manques kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Tu Me Manques verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Tu Me Manques. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Tu Me Manques wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Tu Me Manques en de regisseur van de film Tu Me Manques worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.