Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

True Mothers (2020)

Satoko en haar man hebben het goed, maar het lukt niet om zwanger te worden. Ze willen voor adoptie in aanmerking komen. Zo worden ze de ouders van Asato, een jongetje geboren uit een onstuimige puberliefde. Jaren later komt hun gezinsgeluk onder spanning te staan als een onbekende jonge vrouw zich aandient en beweert Asato's echte moeder te zijn. Satoko gaat de confrontatie met deze Hikari aan.

details

3AIMDb 6.710 140 minuten

recensies True Mothers

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk True Mothers online

Picl Pathe Thuis
True Mothers poster van True Mothers cast & crew

kijkwijzer True Mothers

3A

IMDb True Mothers

IMDb 6.710

cast & crew True Mothers

regisseur

Naomi Kawase

acteurs

Arata Iura, Hiromi Nagasaku en Taketo Tanaka

distributeur

Cinéart Nederland

details True Mothers

in première op

21-01-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

140 minuten

True Mothers draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film True Mothers.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film True Mothers. Hier zie je waar en wanneer True Mothers in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film True Mothers uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen True Mothers wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film True Mothers draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film True Mothers wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film True Mothers draait in deze bioscopen:

De recensies van de film True Mothers staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film True Mothers wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film True Mothers!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film True Mothers, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film True Mothers kopen/reserveren.

De filmtijden van de film True Mothers verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film True Mothers. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film True Mothers wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film True Mothers en de regisseur van de film True Mothers worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.