Alle bioscopen zijn tot en met 25 januari 2022 gesloten als gevolg van de coronaregels.

Tre piani (2020)

Dit is de bioscoopagenda van de film Tre piani.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Tre piani. Hier zie je waar en wanneer Tre piani in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Tre piani uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Tre piani wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Tre piani draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Tre piani wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Tre piani draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Tre piani staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Tre piani wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Tre piani!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Tre piani, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Tre piani kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Tre piani verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Tre piani. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Tre piani wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Tre piani en de regisseur van de film Tre piani worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.