Top Gun: Maverick (2019)

verwacht op 18 november 2021

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete 'Maverick' Mitchell zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley 'Rooster' Bradsaw. Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick Bradshaw, ofwel 'Goose'.

details

IMDb
Top Gun: Maverick poster van Top Gun: Maverick cast & crew

IMDb Top Gun: Maverick

IMDb

cast & crew Top Gun: Maverick

regisseur

Joseph Kosinski

acteurs

Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glenn Powell, Lewis Pullman, Ed Harris, Glen Powell, Charles Parnell, Bashir Salahuddi, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis, Jay Ellis en Monica Barbaro

scenario

, en

producenten

Jerry Bruckheimer en David Ellison

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details Top Gun: Maverick

in première op

18-11-2021

genre

actie

jaar

2019

Dit is de bioscoopagenda van de film Top Gun: Maverick.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Top Gun: Maverick. Hier zie je waar en wanneer Top Gun: Maverick in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Top Gun: Maverick uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Top Gun: Maverick wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Top Gun: Maverick draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Top Gun: Maverick wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Top Gun: Maverick draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Top Gun: Maverick staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Top Gun: Maverick wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Top Gun: Maverick!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Top Gun: Maverick, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Top Gun: Maverick kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Top Gun: Maverick verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Top Gun: Maverick. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Top Gun: Maverick wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Top Gun: Maverick en de regisseur van de film Top Gun: Maverick worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.