Tina (2021)

Trailer van Tinahttps://img.youtube.com/vi/8bshU_MrFLE/0.jpg2021-09-28T14:08:36+02:00Trailer van Tina

De documentaire Tina is een portret van de wereldwijde superster Tina Turner, die veel tegenslagen moest overwinnen om haar carrière, identiteit en nalatenschap op haar eigen manier vorm te geven. Tina Turner vertelt in de documentaire haar eigen verhaal vanaf het begin van haar carrière als de Queen of R&B tot haar uitverkochte stadionconcerten in de jaren '80. Ze geeft een kijkje in haar privéleven, waarin ze haar interne strubbelingen en meest persoonlijke momenten deelt.

details Tina

1TIMDb 8.0103551 118 minuten

recensies Tina

De Volkskrant

kijk Tina online

Pathe Thuis
Tina poster van Tina cast & crew

kijkwijzer Tina

1T

IMDb Tina

IMDb 8.0103551

cast & crew Tina

regisseurs

Daniel Lindsay en T.J. Martin

acteurs

Tina Turner, Angela Bassett en Oprah Winfrey

distributeur

Universal Pictures International

details Tina

in première op

01-07-2021

genres

documentaire en muziek

jaar

2021

speelduur

118 minuten

Deze week zijn er voor Tina geen voorstellingen in Castricum

Tina draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Tina.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Tina. Hier zie je waar en wanneer Tina in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Tina uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Tina wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Tina draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Tina wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Tina draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Tina staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Tina wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Tina!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Tina, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Tina kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Tina verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Tina. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Tina wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Tina en de regisseur van de film Tina worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.