Thunderdome Never Dies (2019)

Documentaire over muziekevenement Thunderdome; pioniers van toen, zoals de oprichters van ID&T en Mysteryland, kijken terug op de begindagen. Ook DJ’s, zoals DJ Promo, The Prophet, DJ Dano, Gizmo en DJ DROKZ delen hun ervaringen met Thunderdome. Uiteraard komen ook de fans van toen en nu aan het woord.

details

3THIMDb 7.210 82 minuten

recensies Thunderdome Never Dies

De Volkskrant NRC

kijk Thunderdome Never Dies online

Pathe Thuis
Thunderdome Never Dies poster van Thunderdome Never Dies cast & crew

kijkwijzer Thunderdome Never Dies

3TH

IMDb Thunderdome Never Dies

IMDb 7.210

cast & crew Thunderdome Never Dies

regisseurs

Vera Holland en Ted Alkemade

distributeur

Just Film Distribution

details Thunderdome Never Dies

in première op

14-11-2019

genres

documentaire en muziek

jaar

2019

speelduur

82 minuten

Thunderdome Never Dies draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Thunderdome Never Dies.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Thunderdome Never Dies. Hier zie je waar en wanneer Thunderdome Never Dies in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Thunderdome Never Dies uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Thunderdome Never Dies wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Thunderdome Never Dies draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Thunderdome Never Dies wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Thunderdome Never Dies draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Thunderdome Never Dies staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Thunderdome Never Dies wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Thunderdome Never Dies!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Thunderdome Never Dies, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Thunderdome Never Dies kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Thunderdome Never Dies verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Thunderdome Never Dies. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Thunderdome Never Dies wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Thunderdome Never Dies en de regisseur van de film Thunderdome Never Dies worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.