Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Three Tenors: Voices For Eternity (2020)

Documentaire; het is dertig jaar geleden dat Luciano Pavarotti, José Carreras en Plácido Domingo hun historische debuut maakten als de Three Tenors in de oude baden van Caracalla aan de vooravond van de finale van de Wereldbeker voetbal in 1990. Three Tenors: Voices for Eternity viert de hoogtepunten van dat eerste concert en het vervolg in Los Angeles. Met interviews en backstage-beelden biedt deze documentaire een fascinerend inzicht in de rivaliteit en vriendschappen van de operasterren van 1990 tot het overlijden van Pavarotti in 2007.

details

IMDb
Three Tenors: Voices For Eternity poster van Three Tenors: Voices For Eternity cast & crew

IMDb Three Tenors: Voices For Eternity

IMDb

details Three Tenors: Voices For Eternity

jaar

2020

Three Tenors: Voices For Eternity draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Three Tenors: Voices For Eternity.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Three Tenors: Voices For Eternity. Hier zie je waar en wanneer Three Tenors: Voices For Eternity in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Three Tenors: Voices For Eternity uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Three Tenors: Voices For Eternity wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Three Tenors: Voices For Eternity draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Three Tenors: Voices For Eternity wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Three Tenors: Voices For Eternity draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Three Tenors: Voices For Eternity staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Three Tenors: Voices For Eternity wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Three Tenors: Voices For Eternity!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Three Tenors: Voices For Eternity, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Three Tenors: Voices For Eternity kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Three Tenors: Voices For Eternity verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Three Tenors: Voices For Eternity. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Three Tenors: Voices For Eternity wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Three Tenors: Voices For Eternity en de regisseur van de film Three Tenors: Voices For Eternity worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.